Spilleautomater med jackpotter

Millionær på flekken

Nå om dagen kan du bli millionær mens du sitter på bussen. Visste du det? Ikke bare millionær, men multimillionær. Ikke bare kronemillionær, men dollarmillionær. Pengene henger der døgnet rundt, mens du sitter på jobben eller venter på toget. Mens du sover, mens du pusser tennene om morgenen. Pengene henger på nettet, i en virtuell pott med titalls millioner kroner til enhver tid. Vi snakker om verden av spilleautomater med progressive jackpotter – og veldig store jackpotgevinster.

Lights-slotSelve prinsippet er enkelt. Hvert spinn du tar på en populær spilleautomat som Mega Fortune Dreams, går en liten del av innsatsen din til den felles potten. Noen øre. Men gang noen øre med hundre og gang antallet spillere med kanskje mer enn hundre tusen, samt husk at formelen må inneholde spill døgnet rundt – du skjønner poenget? Innen kort tid vokser jackpottene til gigantiske størrelser, over ett hundre millioner kroner på det meste. Andre spilleautomater har innebygde jackpotter, slike som Starburst og Lights. Begge disse er fargerike, spennende og minst like actionfylte som Mega Fortune og andre spilleautomater med progressive jackpotter. De har dog kun en innebygd jackpot, altså en fast sum maskinen maksimalt kan spytte ut etter én runde. Fordelen er dog at slike gevinster kommer oftere enn de progressive jackpottene. Dermed må du velge selv. Gå for den store drømmen en kveld og gå til seng med kanskje åtti millioner kroner på kontoen, eller spill rolig og bygg opp spillekontoen sakte, men sikkert.

Det finnes en rekke spilleautomater med jackpotter der ute, og de med progressiv er mest populære. Du kan lese om dem alle før du setter i gang og finne de som passer best, eller bla deg frem. Dra inn en god bonus, så har du noen tusenlapper du kan bruke akkurat som du vil. Prøv ut de Wonders-serien med progressive jackpotter, eller norske klassikere med innebygde jackpotter som Jackpot 6000.